Vardagssnack

Hej på er! Hoppas allt står bra till med er 🙂 Själv så sitter jag uppkrupen i soffan under en varm filt, här är det -5 grader och en hel del snö och jag som är så frusen av mig känner verkligen av detta. Tur att katterna gillar att ligga nära och värmer mig!

Vad är nytt sen senast? Jo mannen har precis börjat på ett nytt jobb – Collicare logistiklösningar, och han trivs väldigt bra! Kollegorna verkar vara härliga och han säger att det är en god stämning och bra mentalitet på arbetsplatsen. Det känns viktigt! Utöver det så försöker vi att lite smått planera julfiranden, känns ju väldigt svårt med tanke på den nya mutationen och att dom varnar för att allt kan bli värre igen. Undra om vi någonsin kommer få ett slut på denna pandemi?

Hur som helst! Man får öva på att se ljusglimtarna i vardagen och vara glad för det lilla. Vi har det ju väldigt bra ändå, även om allt känns lite dystert emellanåt. Jag är ledig idag och har planerat för att veckohandla och gå en långpromenad med Enzo. Igår adventspyntade vi i husest och la granris på trappen, hängde upp lite ljusslingor och gjorde hemmet väldigt mysigt. Så jag njuter verkligen av att bara gå runt här hemma och greja lite. Jag är en typisk ommöblerings-person. Hittar alltid någon inredningsdetalj som kan passa bättre på ett annat ställe, jag gillar verkligen att möblera om och piffa i mitt hem. Vet inte om familjen uppskattar det lika mycket, haha. Dom tycker mest att jag är fjantig. Fast för mig är det faktiskt väldigt viktigt att trivas i mitt hem. Jag vill ha lugna, harmoniska färger och en balans av de olika elementen. Mycket växter är också viktigt, tycker jag! Det gör att jag kan koppla av och ladda batterierna när jag är hemma. Märker direkt när jag kommer hem till människor som har mycket skrikiga färger och inte en röd tråd i sin inredning att det tar man energi.

Påverkas ni av inredning och hur ett hem är utformat?

// Molly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *