Helgen utflykt och jullängtan

Så var det dags för ett nytt inlägg hörni! Måste börja med att säga att fy sjuttsingen va skönt det känns att det är fredag idag. Jag har varit så hiskeligt trött denna veckan att det nästan har varit omöjligt att ta sig ur sängen på morgonen. Det har blivit rätt mycket snoozande kan jag erkänna! Det gör ju inte saken lättare att man har tre gosiga katter och en hund i sängen heller, som alltid är på myshumör på morgonkvisten.

Men men, en balja kaffe så är man igång sen!

Har ni några roliga planer för helgen? Jag och en väninna ska åka på en liten roadtrip och besöka några gårdsbutiker. Mest inredning men även Dalsjöfors kött och närproducerat. Man är ju lite utsvulten på sånt eftersom man inte har kunnat göra så mycket under pandemin, så det ska bli roligt att ut och se sig om lite.

Kan avslöja att jag verkligen längtar efter alla julmarknaden som kommer vara framöver! Jag äääälskar ju allt som har med julen att göra! Känner doften av pepparkakor och glögg bara jag tänker på det! Att dom har börjat sätta upp adventsljusstakar och julgrejer i butikerna gör ju inte saken lättare, hehe.

Men jag får nog ändå säga att jag tycker att tiden innan julen är den mysigaste, när mar får längta lite. Känslan av första munnen julmust, baka julgodis, pynta hemmet och skapa den där goa julstämningen. Själva julen i sig brukar ju dessvärre bli rätt stressig och mycket press på julklappar och matlagning.

Nä, nu är det dags att sluta drömma och kliva ur sängen! Kan ju inte slöa bort hela denna dagen, haha! Jag hoppas att ni får en riktigt härlig helg och att solen kikar fram lite. Nu ska jag göra lite frukost och sedan ska jag pallra mig iväg till gymmet! Fredagsfys innan fredagsmys vettni!

Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *