Hej mina läsare

Välkomna tillbaka kära läsare! Så roligt att ni hittar hit igen ☺ 

Hur har ni det? Har ni redan haft semester eller har ni fortfarande någon vecka kvar? Jag har fått mig tre härliga veckor och har nästa vecka ledigt också! Det har varit välbehövligt för både kropp och knopp. Att få låta hjärnan vila från måsten, beslut och konstant nya intryck är viktigt. 

Många människor tror att vila innebär att ligga på soffan och scrolla på mobilen eller titta på en serie, men faktum är att det må vara vila för kroppen men inte för hjärnan. Hjärnan behöver få också få vila för att vi ska orka, speciellt under arbetsveckor. Då kan 5 minuter meditation, 30 minuters promenad i naturen eller bara att ligga raklång på sängen i tystnad och blunda vara tillräckligt. Det är skillnaden som gör skillnaden brukar jag säga, så varenda liten justering är ett steg i rätt riktning. 

På tal om förbättringsarbete så börjar det bli dags att planera inför höstens arbete. Sätta mål och fundera på vad jag vill åstadkomma med mitt arbete och mitt företag. En klok man vid namn Christer Olsson sa en gång att om man inte utvecklas så avvecklas man – vilket jag verkligen tror på. Är man inte medvetet på väg mot ett nytt mål och arbetar för utveckling så kommer man att tappa i sin utveckling. Då kommer motivationen till slut att sina och så småningom även kvalitén i ens arbete. 

Det är viktigt att ha ett starkt varför och veta vad det är som driver en i sitt arbete. Vad vill man göra för avtryck på medmänniskor och omvärlden? Vilken känsla vill du somna med på kvällen efter en dags arbete? Att du gjorde något viktigt och hjälpte andra eller att du inte hann med allt det du hade tänkt och måste jobba över i slutet på veckan? 

Allt handlar om att veta sitt varför, planera och följa en väg framåt! Energi försvinner aldrig utan byter bara form, så se till att dit energifält vibrerar positivt och ger dig härliga stärkande känslor!

Önskar er allt gott tills vi hörs nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *