Julledigheten

Hejs! 

Det här året har verkligen rusat iväg, galet att vi redan levt snart ett helt år med corona. Man vänjer sig rätt fort ändå, får erkänna att jag skulle sakna all tid hemma med grabbarna, mannen och katterna om det skulle bli “som vanligt” igen. Så skönt att slippa stressa runt lika mycket som innan corona och få mer tid med familjen. Mannen och jag har tagit ut tre veckors semester nu under julen för att renovera möbler och greja hemma. Ska bli skoj! 

Vi har haft ett matsalsbord med tillhörande stolar stående på vinden i många år, ett arvegods efter min farmor och farfar. Jag har alltid tyckt om det men lacken är rejält sliten och egentligen vill jag ha det i en annan färg, så det ska vi fixa med i mellandagarna. Kanske blir lite trångt i vardagsrummet sen om vi ska ha matsalsgruppen där, eller så kanske vi byter ut det i köket… vi har inte bestämt oss än. Får väl ha omröstning med grabbarna sen.

Annars så blir det ett lite annorlunda julfirande i år, men vi försöker göra så mycket som möjligt som vanligt för grabbarnas skull, så nu borde jag laga julmaten.

/Molly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *