Söndag kväll

Go’ kväll gott folk!
Just nu sitter jag med en kopp te i händerna, uppkrupen i soffan och försöker planera veckan som kommer. Jag vill gärna hinna med tre träningspass, så ska jag luncha med en kompis på onsdag och gå på AW på fredag. Dessutom behöver jag hinna storhandla och städa lägenheten. Ni hör ju, lite planering är på sin plats!

Idag har jag otroligt nog stått fastklistrad vid fönstret en lång stund. Det är några skitungar som har klottrat på huset på andra sidan vägen så det har varit arbetare här som har kämpat med att Ta bort färg på huset . Så himla onödigt att pengar och arbetskraft ska behöva gå till sånt istället för något som bostadsföreningen har planerat och som de boende önskat.

Hur som helst! Jag älskar att hösten snart är här för det innebär att det börjar massa nya roliga program på tvn. Jag är ju ett stort fan av både Parlamentet och Idol så jag sitter bänkad i soffan nu på kvällarna. Jag tittade även på Kristallen som dom visade i torsdags och tycker att det var så himla rätt att Adam Alsing fick årets hederspris, om än något sorgligt, hade ju varit så himla mycket bättre om han fick det medans han levde… Hade verkligen svårt att hålla mig för tårar när hans pappa tackade och tog emot priset. Blev väldigt tagen!

Vet ni vad jag längtar efter just nu? Att åka till fjällen och vandra. Det är något visst med höstluften som får mig att längta norr ut. Får se om det kan bli av inom det närmsta. Vill ju inte åka iväg och vandra själv så behöver hitta någon som vill följa med. Det är inte så många av mina vänner som är intresserade av naturen på det sättet, och absolut inte att tälta.

Nu ska jag återgå till veckoplaneringen! Hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *