Balkongtak och högskola

Hej på er där ute i stugorna! Hoppas allt står bra till med och att ni har något roligt att se fram emot denna lille lördag! Jag själv är ledig från jobbet och på grund av hagelskuren som kom i förra veckan så ska jag dammsuga internet på annonser om plasttak. Det är nämligen plasttak över min balkong och otroligt nog så blev det stora hål i taget tack vare haglet…

Det sköna i kråksången är ju ändå att det börjar bli hösten nu, tror dom sa på vädret att det inte ska vara mer än 10 grader idag, så jag kommer ju inte sitta så mycket mer ute på balkongen denna säsongen. Dessutom så är ju grabbarna händiga av sig och kan hjälpa mig med detta så jag behöver bara införskaffa materialet.

Så vad händer annars i livet kanske ni undrar? Jodå, jag ska gå en kurs i höst på högskolan för att lära mig bokföring och företagsekonomi. Jag har dessutom tagit kontakt med nyföretagarcentrum som ska hjälpa mig att komma igång med mitt företag och dessutom har jag träffat en superhärlig tjej som jobbar på Drivhuset som finns på högskolan. Drivhuset hjälper studenter att starta företag och utveckla affärsideer och håller lite utbildningar i sånt som är relevant kring företagande. Så ni kan ju gissa om jag är taggad på den här hösten!?

I övrigt är nog det mesta som vanligt. Katterna mår bra. Jag tycker dock att dom har varit lite dåliga på att äta det senaste, så jag ska testa ett nytt torrfoder och se om det hjälper. Funkar det inte kanske vi får ta en tur till veterinären och se så att allt står rätt till.

Tillbaka till företagande förresten. Har ni tips på plattform för att starta en webbshop? Har ju googlat och letat runt och det verkar ju som att det finns en hel del att välja på. Så jag vet inte riktigt hur jag ska ta reda på vilken plattform som passar mig bäst. Därför är alla tips välkomna om ni har erfarenhet i ämnet 🙂

Ha det bäst // Molly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *