Katträdd säljare på besök

Nu är det dags att öppna upp den här bloggen som kommer handla mycket om mitt liv med mina tre katter, mina tre Ragdolls. Jag får väl ta och erkänna det direkt att jag är en crazy-cat-lady! Nog stor risk att det blir fler katter här snarare än färre. Man märker dock att det inte är alla som uppskattar och älskar katter lika mycket som jag gör. Häromdagen så hade jag t.ex. besök av en säljare från Göta Energi som ringde på dörren. Jag bjöd in han men när han såg katterna så såg han klart tveksam ut. Han tog dock mod till sig och klev in, satte sig i soffan och började köra sin pitch.

Jag är inte en sådan person som är trogen mitt elbolag direkt, har ingen som helst relation med dem förutom fakturan man får varje månad. Så kan jag få en bättre deal någon annan stans så byter jag gärna. Kruxet hos Göta Energi var väl i så fall att man fick en bindningstid på 24 månader men med tanke på deras nykundsgaranti, hade de lovade mig ett bättre pris än min befintliga leverantör så tyckte jag ändå inte att det var något att tveka på. Så jag valde att signa deras rörliga elavtal Spot On där de hade ett så lågt påslag på KwH priset som 1 öre!

Efter jag signat så frågade jag om han ville stanna på en kaffe men han sa att han var lite rädd för katterna och att han gärna ville vidare för att fortsätta jobba. Så som sagt var så är alla inte lika förälskade i mina ragdolls som jag är!

Nu ser jag i alla fall fram emot att börja få elleverans från Göta Energi, men som jag förstod det så har jag tre månaders uppsägningstid från min befintliga leverantör så det kommer tyvärr dröja ett litet tag då. Timingen kunde ju dock varit liiite bättre då det är under de kallaste månaderna, som bör vara de som kommer nu närmast, som elen är som dyrast och man förbrukar som mest. Att ha ett billigare pris just under de månaderna hade ju verkligen inte skadat. Men men man kan ju kanske inte få allt!

På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *